Malpaso.nl


Weblog van Jeanet en Matteo


Blog kalender

Maandkeuze

<januari 2017>
madiwodovrzazo
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


Zoek onderwerp

   


Genieten van de winter


<<

>>

Er ligt hier inmiddels een mooi pakje sneeuw. Afgelopen weekend had Matteo ook weer een lang weekend, omdat hier in Duitsland 6 januari (drie koningen) een verplichte vrije dag is. Heerlijk dus! En het was ook nog prachtig weer. Dus....ski's in de auto en heerlijk naar boven gereden. De route er naar toe was al genieten.

Ik had mijn ski's ook meegenomen, maar wist nog niet of ik ook echt zou gaan skiën. In het ziekenhuis is het mij niet echt afgeraden, omdat ik er niet uit zie als een onbenullige skiër! Hihi! Nee...dat ben ik ook niet! Maar er is toen wel bij gezegd, dat het grootste gevaar komt van de mede skiërs (die soms wel onbenullig zijn). Ik moet dus echt oppassen en valpartijen vermijden. Maar goed....we zijn eerst naar Ruhestein gereden. Dat is de mooiste piste hier in de omgeving, maar hier was het ook echt mega druk. Een parkeerplek vinden voor de auto was al een probleem. Dus meteen omgedraaid en naar Vogelkopf gereden; een wat kleinere piste, maar ook wel een leuke afdaling.


Hier viel de drukte best mee. En ja....ik kon het toch niet laten....toch even de ski's onder.

De piste was niet goed geprepareerd, dus het was niet makkelijk skiën. Ik heb hierdoor maar 3 afdalingen gedaan, dus niet zo veel geskied. Maar het was wel een  heerlijk gevoel om weer even de ski's onder te hebben.

Matteo heeft zijn 10-ritten kaart wel vol gemaakt (dus 10 afdalingen gedaan)! Intussen heb ik heerlijk in het zonnetje zitten genieten van de mooie omgeving en mensjes kijken! ;)

Op de terugweg naar huis nog prachtig weer (en de maan al zichtbaar).

Zondag zijn we gaan wandelen. Dit keer de berg tegenover ons dorp opgelopen.

Halverwege die berg heb je een mooi uitzicht op ons dorp Löcherberg. Wij wonen in het rechter deel van het dorp.

Het was wel ploeteren door de sneeuw; zowel voor Nomy als voor ons.

Prachtig uitzicht toch?!

Het was weer een heerlijke wandeling! Het blijft hier genieten in het mooie Schwarzwald!!

<<

>>

2 reactiesReageer