Malpaso.nl


Weblog van Jeanet en Matteo


Blog kalender

Maandkeuze

<februari 2020>
madiwodovrzazo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678


Zoek onderwerp

   


Pa 90 jaar


<<

>>

Gisteren, op 5 februari is paps 90 jaar geworden. Wat een leeftijd!! Ik voel me bevoorrecht dat ik dit mee mag maken,
want niet iedereen is het gegeven om 90 te worden. Dus dankbaar dat pa dit wel heeft bereikt, en ook nog in redelijk goede gezondheid.
Dus dat was wel een feestje waard.
Pap vierde het afgelopen zaterdag met een buffet bij Hotel de Cantharel in Apeldoorn. Ook tante Annelies vierde haar 87ste verjaardag.
Wij zijn daarom op vrijdag naar Nederland gereden. Eerst hebben we Yuna naar een hondenpension gebracht bij ons in de buurt.
Ik vond het vreselijk om haar daar voor de eerste keer achter te laten, maar we hadden wel een goed gevoel bij dit pension. En zo went zij eraan, en is het voor ons de volgende keer vast minder moeilijk om haar daar achter te laten. Maar goed...op vrijdag dus naar Nederland gereden.

Zaterdagochtend gebruikt om inkopen te doen, en vroeg in de middag al naar Apeldoorn gereden, om eerst bij Theo en Kathleen wat te drinken.
Vanaf 17 uur was het feest. De Cantharel had het goed verzorgd. Allereerst werden we toegesproken, en werden pa en tante Annelies gefeliciteerd.


Daarna volgde uitleg over het buffet.

Het was super lekker, en iedereen heeft lekker zitten smullen.

Vooral het dessert buffet....mijn favoriet! Zo uitgebreid en lekker!!

Hieronder een leuke foto van pap met zijn kinderen.

Het was heerlijk!! En gezellig! Leuke gesprekken gehad. Blij dat we dit mee hebben kunnen maken.
Zondag zijn we meteen weer naar huis gereden. Daar de spullen uitgeladen, en meteen naar het pension gereden om Yuna op te halen. 

Om bij het pension te komen moeten we de berg oversteken, en we reden letterlijk in de wolken.
Het pension heeft ons iedere dag op de hoogte gehouden; we kregen foto´s / filmpjes en berichtjes gestuurd.
Dat was wel heel fijn. Hieronder 2 foto´s van Yuna, gemaakt in het pension.

Yuna heeft het goed gedaan in het pension. In het begin was ze erg onderdanig, en speelde ze alleen met de kleine jack-russell.
Maar de tweede dag speelde ze ook met de andere honden, en was ze al aardig gewend. De eigenaresse vertelde dat Yuna super lief was geweest en een klik had met het dochtertje (van een jaar of 8). Het meisje heeft Yuna zelfs een " high five" geleerd. Schattig toch?!
Toen we weggingen, werd Yuna utgezwaaid door de andere honden, die achter het hek stonden. Zo´n grappig gezicht.

Yuna wilde graag mee naar huis, en eenmaal in de auto, viel ze al snel als een blok in slaap. Uitgeteld van alle nieuwe indrukken en het spelen met andere honden. Blij dat we weer compleet waren, na een druk maar mooi weekend. Weer een mooie herinnering rijker.

<<

>>

0 reactiesReageer