Malpaso.nl


Weblog van Jeanet en Matteo

Hoofdmenu


Inloggen

Inlognaam

Toegangscode
Blog kalender

Maandkeuze

<juli 2021>
madiwodovrzazo
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678


Zoek onderwerp

   


Bezoek uit Nederland


<<

>>

Eindelijk....het kan en mag weer!! De ouders van Matteo, en onze buurtjes uit Grave (tevens vrienden van mijn schoonouders), zijn hier anderhalve week op bezoek geweest. Op de dag van aankomst hebben ze bij ons gegeten. Na zo´n lange reis, is het wel fijn als je niet ook nog moet koken na aankomst. En het was mooi weer, dus we konden lekker buiten eten.

s´Avonds genoten vanaf ons balkon, van een prachtige wolkenlucht.

Matteo moest in de eerste week van maandag t/m donderdag werken, daarna had hij een lang weekend (vrijdag en maandag vrij).
Op vrijdag hebben de mannen geklust (er moest een ketel vervangen worden) en zaterdag zijn we in de tuin aan het werk geweest, ik de coniferen snoeien, en Matt heeft met alle hulp een enorme (dode) conifeer verwijderd.

Veel werk, en een aantal keren naar de groen-stort rijden met een aanhanger vol takken.

Mijn schoonmoeder en buurvrouw, hebben nog alle dode rozen uit het rozenperk verwijderd.
Een heerlijke klus-dag. Fijn met al die hulp die we nu hadden.

Hierboven het resultaat....VOOR en NA!
De dag afgesloten met een etentje bij een restaurant in Bad Giesbach (op aanraden van een vriend uit Bad Peterstal). Het eten was heerlijk (ik had een zalm burger..echt voor herhaling vatbaar).

Zondag hebben matteo en ik een heerlijke wandeling van 2 uur gemaakt, en later die dag kwam het bezoek bij ons barbecueen.

Maandag hebben we een route gereden. De "oudjes" wilden heel graag naar Ottenhöfen, want ze hadden gelezen dat daar veel te bezichtigen was. Dus daar een route omheen gepland. We zijn begonnen bij de waterval van Allerheiligen.

Niet helemaal naar boven gelopen, want dat vonden ze te veel van het goede.
Logisch, mijn schoonouders zijn 80+.Daarna naar Ottenhöfen geweest...nou, wat een succes. Hihi, er was niets bijzonders te zien.
Ons dorpje Oppenau is veel mooier. Dus...snel weer doorgereden.

Bij Kniebis geluncht, en naar Schliffkopf gereden. Dit is het hoogste punt van de Hoch Schwarzwaldstraße.

Hier is een platteau, met prachtig uitzicht.Daarna weer naar huis gereden. In totaal zo´n 70 km gereden.
Dinsdag moest Matteo weer werken. sMiddags kwamen mijn schoonouders langs met de mededeling dat ze de volgende dag zouden vertrekken. Ze hadden eigenlijk geboekt tot komende zaterdag, maar het vooruitzicht van de vele regen, heeft hun doen besluiten eerder te vertrekken.
Vanochtend ben ik met Yuna weer met de trein naar Oppenau gereden, om van daaruit weer naar huis te wandelen, en ter hoogte van Ibach (zo´n beetje halverwege mijn wandeling) heb ik hun opgewacht om nog even uit te zwaaien.

Dus inmiddels is de visite dus weer vertrokken. Het was fijn om weer familie/bekenden te zien en spreken.
Nu anderhalve maand wachten, en dan kunnen wij eindelijk weer naar Nederland. Ik kijk er naar uit om ook mijn familie weer te kunnen zien, en mijn pap te kunnen knuffelen.

<<

>>

0 reactiesReageer